Pool Live Tour Istıka + Para hilesi

Yayınlandı: 19 Mayıs 2014 / facebook hileleri

Pool live Tour hileleri vermeye devam ediyoruz. Bu sefer sizi coşturacak bir hile ile karşınızdayız.

Arkadaşlar Pool Live Tour oyunu bilardo kategorisinde yer almaktadır.Oyunumuzda 8 adet top bulunmaktadır.Bu topları masanin yanlarinda olan 4 adet deliğe sokmaya çalisiyoruz.Bunlari tabi ki rakibimizden önce yapiyoruz ki oyunu kazanalim ama dikkat etmemiz gereken siyah top ve beyaz topu deliklere sokmamak.Eğer onlari sokarsak ceza yiyebilir hatta siyah topu sokarsak oyunu kaybedebiliriz.O yüzden dikkat gerektiren bir oyun diyebiliriz.Atişimizi düzgün yere yapmazsak oyunu kaybedebiliriz.Şimdi sizlere oyunumuzda harika bir hile göstereceğiz.

Oyunda yüzlerce ıstaka var kaç tanesine sahipsiniz? Bunların şarj süreleri bitiyor mu? Bunun yanında sonsuz paranızın da olmasını ister misiniz? İşte tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir hile. Bu hile sayesinde oyundan baya zevk alacaksınız.

Gelelim hileye: Hilemizde sadece belli kulları yapıyorsunuz. Videoda bu konuya değinilmiştir. Yazılı anlatılmayacaktır. Farklı yerlerden izleyenler için linkte video ustunde yer alacaktır. Trgala yapar gerisi bakar.

Dikkat: Hile kalıcı değildir. Oyundan zevk alabilmeniz ve arkadaşlarınızı ezebilmeniz için ban ihtimali olmadan verilmiştir. Kazançlarınız bazen işlemektedir. Ama bunun için hilesiz paranıza göre masalara girmelisiniz. Bu hile tüm ıstakaları verir ve istediğiniz miktarda oynamanıza yarar. Hile işe yaramaz sanmayın. Dediğim gibi örnek 10 paranız var 50 paralı masalarda hileli kazanırsnaız 10 para hilesiz hesaba eklenir. Yenilirsneiz yine 10 gider.

pool-live-tour-istaka-hilesipool-live-tour-istaka-para-hile

Gerekli Program Charles : TIKLA

443 Hatasi Alanlar(Çözüm) : TIKLA

Gerekli Dosya İNDİR

Hile video  linki: http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=cX-DXhGJGok

 

Yorum bırakın